Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensupları ile yoğun seçim mesaisini sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Işıksu, vatandaşları dinliyor, taleplerini alıyor.

YOĞUN MESAİ
Işıksu seçim programları kapsamında birçok ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri değerlendiren Başkan Adayı Işıksu, “Esnafımız şehrin hafızasıdır. Esnaflarımızla uyum içinde çalışmak, istişare kültürünü güçlendirip yakın ilişkiler kurarak hemşehrilerimizi memnun edecek çalışmaları hep birlikte uygulamak istiyoruz. Her ziyaretimizde Adapazarı'mız için farklı bir öneri geliyor ve tek tek not alıyoruz. Kararlıyız, Adapazarı'mıza hep birlikte hizmet sunacağız.” diye konuştu.

EN DOĞRU ÇÖZÜM
Çok çalışacaklarının altını çizen Işıksu, “Adapazarı'mızın tüm meselelerini ayrıntılarıyla konuşarak en doğru çözüm yöntemlerini uygulamak istiyoruz. Evlatlarımıza güzel bir geleceği miras bırakmak için, yenilikleri uygulamış, geçmişin zarafetini ölçü alarak çağı yakalamış, modern, başarılı ve daha yeşil bir Adapazarı için hep birlikte çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi