“VİCDANIN PARTİSİ OLMAZ”
“Vicdanın, adaletin partisi olmaz.” diyen Zafer Kazan: “Hakkaniyetli yönetim sergileyeceğiz. Adaletin, vicdanın partisi olur mu? Bu bir parti meselesi değil. İnsanca yaşamak, hak hukuk gözetmek, düşenin elinden tutmak, yaralara derman olmak meselesi bu. Anlatın dostlarım, bunları herkese anlatın. Bu benim seçimim değil, sizin seçiminiz. Çünkü siz kazanacaksınız, Serdivan Kazanacak.” dedi.

TARIM VE DESTEK
Serdivan’ın çok verimli tarım toprakları olduğunu anlatan Kazan: “Çiftçimizi destekleyeceğiz. Fide vereceğiz, yerli tohum üreteceğiz ve çiftçimizi destekleyeceğiz. Dışarıdan tohum ithal eden bir ülkeyiz ama biz özümüze döneceğiz, kendi tohumlarımızı üreteceğiz” diye konuştu.

SOSYAL PROJELER
Kazan: “Çocuklarımıza kreş, öğrencilerimize yurtlar yapacağız. Meslek edindirme kurslarından, yaşlı ve engelli bireylerimiz için hem evde bakım imkânı sunacağız hem onların sosyal hayatta var olmalarını sağlayacağız. Tiyatro kuracağız, açık hava sinemaları yapacağız, Kırantepe’de de şenlikler düzenleyeceğiz ve daha birçok yapacağımız iş var” dedi.

“ŞANS VERİN”
Kazan şöyle devam etti; “Bana gerçekten söylediklerini yapacak mısınız?’ diye soruyorlar ve ‘Evet tabii ki yapacağım’ demeye utanıyorum. O yüzden sadece şunu söylüyorum; bir kez şans verin ve görün. Tüm söylediklerimi hayata geçirmek için bana o desteği bir kez verin.”

Editör: Haber Merkezi