Ramazan ayı ilçe programlarını Söğütlü ile sürdüren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Söğütlü Kaymakamlığını, Esnaf ve Sanatkârlar Odasını, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek, İftarını Söğütlü Muhtarlar Derneği ziyaretinde muhtarlar ile birlikte yaptı.

Söğütlü ziyaretlerini değerlendiren İl Başkanı Yunus Tever, “Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının manevi ruhunu yaşamak, hemşehrilerimiz ile buluşmak için gün boyunca Söğütlü’deydik. Söğütlü İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla beraber iftar öncesi çarşı merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların talep ve temennilerini dinledik. Söğütlü Kaymakamımız Cevat Gün’ü ziyaret ederek, ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bulunduk. Vefa ziyaretlerinde ve farklı aile yapılarına çeşitli ziyaretlerinde bulunarak, onlarla hemhal olduk. Söğütlü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Yıldız’ı ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şerafettin Gülerce’yi ziyaret ederek; esnaflarımızın talep ve gündemindeki konular üzerine istişarelerde bulunduk. İftarımızı Kıymetli Muhtarlarımızla birlikte yaptık. Ev sahipliği için Dernek Başkanımız Sayın Cihan Çakırsoy’a teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Samimi muhabbetleri, ilgileri ve güleryüzleri için tüm Söğütlülü esnaflarımıza, vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dünyanın en gelişmiş ülkelerini sarsan ekonomik gelişmelerin ülkemizi ezip geçmesini bekleyenlerin hayal kırıklığına uğradığını ifade eden Tever, “Sağlam temeller ve özellikle üreticimizin emeği ve gücü ile kendisine yeten Türkiye'yi cümle âleme göstermiş olduk. Enerji arzında ve gıda fiyatlandırmalarında elbette sıkıntılarımız var. Köylümüzün, tarım üreticimizin gübre, yem, mazot, tohum noktasında yaşadıkları var. Biz bunları biliyor ve yakından takip ediyoruz. Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum asla söz konusu değildir. Batıda elektrik, doğalgaz fiyatları nerelerde, bizdeyse şu anda devletimiz vatandaşımızı rahatlatmak için ne tür sübvanse adımları attı ve nerelerde. Elbette bugünleri de ‘enflasyona karşı vatandaşlarımızı bugüne kadar ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz’ diyen Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığıyla, liderliğiyle aşacak ve buralardan da güçlenerek çıkacağız inşallah. Tüm dünyanın içinden geçtiği bu buhrandan en az etkilenerek ve desteklerimizi artırarak yolumuza devam edeceğiz. Hizmet etmek, vizyon ve kararlılık işi. Bu da bizim liderimizde var. AK Parti'nin hizmet anlayışında var. Birileri kuru gürültü siyasetiyle, çatışma ve krizlerden beslenerek prim yapmaya çalışırken, AK Parti çoktan yapmış ve üstüne koymaya başlamıştır bile. İşte bu istikrar ve başarımızın temelinde önce kendi içimizdeki ortak inanç ve davamıza bağlılık duygusu vardır. 'Biz' diyebilmek vardır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.

Editör: Haber Merkezi