Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il yöneticileri, İlçe Başkanı Gürkan Kar, ilçe teşkilatı ve partinin yeni üyeleri katıldı.

Sakarya’da CHP ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade eden Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, “Geyve İlçe Örgütümüzün düzenlemiş olduğu üye katılımı toplantısına katıldık. İlçe Başkanımız Gürkan Kar’ın nezdinde tüm örgüt üyelerine teşekkür ediyoruz. Partimize üye olan yani ailemize yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz” dedi.

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR
İktidar olmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Keleş, “Durmuyoruz, duracak zaman değil, partimize üye olan tüm vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz. CHP her geçen gün daha da büyüyor. Yaklaşık 2 yıldır 2500’ün üzerinde yeni üye kaydı aldık. İl ve ilçelerimizde yoğun bir faaliyet içerisindeyiz. Sakarya halkının her türlü talep ve beklentisini, çözüm önerileriyle birlikte kamuoyuna duyuruyor ve gündem oluşturuyoruz. Halkımızın bize vermiş olduğu ana muhalefet görevimizi en iyi şekilde halkın çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yapıyoruz. Yurttaşlarımızın cenazesinde, düğününde, kısacası üzüntüsünde de sevincinde de yanlarında olan İl ve ilçe teşkilatlarımız var. Burada gönlünü, yüreğini ortaya koyarak çalışan, tüm partililerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi