Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve yöneticilerin katılımıyla, Pamukova ilçesinde ziyaretler gerçekleştirildi. Program kapsamında CHP Pamukova İlçe Başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlenirken; Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Kamyoncular ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi ve Pamukova Sulama Birliği ziyaret edildi. İlçenin yerel esnafıyla da bir araya gelen CHP heyeti, esnaf tarafından dile getirilen sorunları not alarak, çözüm önerilerini paylaştı.

“MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
CHP İl Başkanı Ecevit Keleş; “Hemşehrilerimiz sorunlara çözüm aradığımızı, onlar için çabaladığımızı biliyor. Bunu her ziyaretimizde bize gösterdikleri samimi, sıcak karşılamalarından anlayabiliyoruz. Bu nedenle bize canı gönülden destek veren milletimizi yüz üstü bırakmamak adına çalışıyoruz. Pamukova ilçemizdeki ziyaretlerimizde de bu anlayış ile programımızı gerçekleştirdik.” diye konuştu.

“ÜRETİMİN ARTTIRILMASI ŞART”
Esnafın durumunun her geçen gün kötüye gittiğini söyleyen Başkan Keleş; “Esnafın geliri düşerken, giderleri artmaya devam ediyor. Bu sorunun çözümü noktasında gıda ürünlerinin ilk adresi olan, üretici çiftçimiz de ne yazık ki aynı durumda. Bugün bir bankaya kredi borcu olmayan çiftçi neredeyse yok. Kredilerinin faizleri de çok yüksek. Kamyon şoförlerimiz, esnaf ve vatandaşımız da aynı durumda. Üretimin artırılması şart. Üretici desteklenmeli ve kredi borçlarından faiz silinmelidir. Tüm sorunların farkındayız ve çözümlerine sahibiz. İlk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak üreten, kendi kendine yetebilen Türkiye’yi ayağa kaldıracağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi