Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Örgütü, Serdivan İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği “1881’den Sonsuza Dek Sönmeyen Işık” konulu resim sergisinde bir araya geldi.
 Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında CHP Serdivan İlçe Kadın Kolları tarafından “Atatürk” konulu resim sergisi düzenlendi. Sergiye, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Aziz Çerçioğlu, Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, savaş gazileri ve vatandaşlar katıldı. “1881’den Sonsuza Dek Sönmeyen Işık” sergisi, 15 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık.

----


“ATA’MIZIN ANISINI YAŞATAN BU GÜZEL SERGİ İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
Atatürk’ün düşüncelerine geleceğe taşımak adına atılan her adımın değerli olduğunu belirten Başkan Keleş, “10 Kasım’ın yıl dönümünde, Serdivan İlçe Kadın Kollarımız tarafından organize edilen, Atatürk konulu resim sergisine katıldık.  Ata’mızın anısını yaşatan bu güzel sergi için emeği geçen herkese teşekkür ederim. O’nun düşüncelerini ve fikirlerini geleceğe taşıma adına atılacak en küçük adım bile çok değerlidir. Bir kez daha 10 Kasım’ın yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi