Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü ilçe örgütleriyle bir araya gelerek, yerel seçimlerde İlçe örgütlerinin düşüncelerini almaya başladı. Sapanca’da ilçe yönetimi ve Sapanca’da görev almış Cumhuriyet Halk Partililer, il yöneticileri, il başkanı, PM üyesi ve milletvekili bir araya geldi.
Toplantıya katılan Milletvekili Engin Özkoç, “Örgütlerimizin düşünceleri doğrultusunda adaylarımız belirleyeceğiz. Örgütümüzün gösterdiği aday etrafında kenetleneceğiz” dedi. Üyeleri dinleyen Milletvekili Özkoç, sık sık not aldı.
İl Başkanı Erdoğan Isır ise, “Bugüne kadar üyelerimiz ve seçmenlerimiz bizlerden desteklerini ve düşüncelerini esirgemedi. Bizler de tabanımız ne istediyse yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. İlçe örgütlerimizin aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bu akşam Arifiye’de, 21 Eylül Cuma akşamı da Erenler’de bir araya gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, ardından tüm ilçe başkanları ile il başkanlığında yapılacak toplantı ile yerel seçimler de aday adayları ve yerel seçimlerde uygulayacakları stratejiler hakkında görüşecek.

Editör: Haber Merkezi