Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimizin öncülüğünde, İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun uğradığı haksızlık ve İstanbul örgütümüze destek için yapılan kampanyaya katılan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi
İl başkanlığından atılan mesaj ve duyurularla toplanan seçmenler bağış kampanyasında bulundu, ayrıcı tüm ilçelerde örgütler bağış kampanyasına destek verdi.
İl Başkanı Erdoğan Isır, “Sayın Genel Başkanımızı ziyaretimizde de ilettik, Sakarya örgütü İstanbul için verilecek her göreve hazırdır, seçmenlerimizden, üyelerimizden her gün mesaj ve telefon alıyoruz, görev talep ediyorlar. Bizler İstanbul örgütünün planlamalarını, çalışmalarını en iyi şekilde yapacaklarına inanıyoruz, 23 Haziran’da uğradığımız haksızlığın, hukuksuzluğun cevabını seçmenin en iyi şekilde sandığa yansıtacağına inancımız tamdır. Örgütümüze bir görev düşerse hazırız.
Bugün kampanyamıza katılan PM Üyemize, tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, üyelerimize ve değerli seçmenlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Onlar her daim haksızlarla mücadele eden, gerektiğinde bedel ödemekten çekinmeyen Cumhuriyet sevdalılarılar.
İstanbul’a destek kampanyası devam ediyor, tüm bilgileri yurttaşlarımız İl Başkanlığımızdan, İlçe Başkanlıklarımızdan ala birler derken, hak, adalet arama mücadelesinde bizlere destek olan yurttaşlarımız merak etmesin 23 Haziran bu mücadelede bir mihenk taşıdır ve bundan sonra Her şey Çok Güzel olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi