İstanbul’da yürütülen çalışmaların yanı sıra yakın illerde de farklı konularda destekler sağlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sakarya’ya geldi. CHP Sakarya İl Örgütü tarafından karşılanan Belediye Başkanı İmamoğlu, Melen Barajı çalışmalarını yerinde inceledi, proje hakkında bilgiler aldı.

MELEN KONUŞULDU

Öte yandan farklı konular hakkında CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında dikkat çeken bir sohbet de gerçekleşti. Sohbete ilişkin kısa bir açıklama da yapan Başkan Keleş, “Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Örgütü olarak İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu misafir ettik. Kendisi bir belediye başkanının ötesinde, sadece şehrine değil çevresine de hizmet etmek adına çalışmaktan asla geri durmuyor. Bizzat Melen Projesi’ni inceledi ve çalışmalar hakkında fikir aldı” dedi.

SAKARYA TARIMI ELE ALINDI

Ekilmeyen tarım arazileri hakkında da fikir alışverişi yapıldığını dile getiren Başken Keleş, “Öte yandan biliyorsunuz ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve çiftçilere fide bağışı noktasında önemli çalışmaları var. Sakarya’mızın ekilmeyen ve nadasa bırakılan alanları ve çiftçilere yönelik fide üretimi ve ücretsiz ulaştırılması konusunda da konuştuk. Elde ettiğimiz fikirler bizim çok değerli” ifadelerini kullandı.

SAKARYA PROGRAMI HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Keleş, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Sakarya’mız için çok önemli konular konuştuk. Bu görüşmenin güzel sonuçları olacak. Bir Sakarya programı düzenlenmesi de bu güzel sonuçlardan biri olarak karşımızda duruyor. Detaylarının kısa bir süre içerisinde netleşmesi durumunda gerekli bilgiler de tarafımızca zaten verilecek. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ideolojik ayrımları göz ardı ederek, yurttaşımıza nasıl hizmet ederiz düşüncesiyle hareket ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi