VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanlığınca düzenlenen Muharrem ayı Aşure programında Arifiye ilçe binası önünde vatandaşlara aşure ikram edildi. Muharrem ayında, Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Aşure ikramına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Arifiye ilçe binası önüne  kurulan kazanlardan, dağıtılan aşure için sıraya giren vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na ikramdan dolayı teşekkür ettiler.

BİRLİK MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye ilçe başkanı Ali Gökpınar Muharrem ayında toplumumuzun tüm kesimlerinin gerçekleştirdiği hangi inançtan olursa olsun, hangi farklı anlayışta olursak olalım, toplumumuzu birleştiren bir hayırdır. İslam tarihinde Muharrem ayında çok büyük acılar yaşanmıştır. İnşallah Allah hayrımızı kabul eder.  Aşurenin içerisindeki pek çok farklı bakliyattaki tat gibi bu toplumun içerisinde de çok farklı değerleri benimsemiş, çok farklı anlayışlarda olmamıza rağmen Türk Milleti çatısı altında bir arada barış içinde yaşayan bir toplum olarak yaşayacağız.

KATILANLAR
Aşure ikramına Parti meclis üyesi Ayça Taşkent,İl başkanı Erdoğan Isır,eski il başkanı Ecevit Keleş,İl yönetim kurulu üyeleri,Akyazı ilçe başkanı Recep Furuncuoğlu,Erenler ilçe başkanı Mustafa Çinal, il kadın kollarımızın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bu etkinliğin oluşmasında büyük gayretler gösteren Arifiye ilçe yönetim kurulu üyelerimize,ilçe kadın kolları yönetim kuruluna,partili yol arkadaşlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi