Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Teşkilatı, partinin kuruluşunun 95 yıldönümü dolayısıyla Atatürk Parkı içinde bulunan Atatürk büstüne çelenk koydu. Programa kalabalık partili topluluğu katıldı. CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, “Terör örgütlerini söylememize rağmen 10 yıl sonra anlaşıldık. Balyoz, Ergenekon davalarında yanlış anlaşıldık. CHP olarak bundan sonra da ülkemiz için her zaman doğruları söyleyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı iki emanet var. Bunlardan biri cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bizler bu doğrultuda yürüyeceğiz” dedi.

İLKE VE DEVRİMLER
CHP İl Başkan Yardımcısı İdris Karaman ise partinin kuruluşundan bugüne özet bilgiler verdiği konuşmasında, “Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk! Cumhuriyetimizin yılmaz savunucusu arkadaşlarımızla huzurunuzda Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte iki büyük eserinizden biri olarak nitelendirdiğiniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. kuruluş yıl dönümünde sizi şükranla anıyor, aziz hatıran önünde saygı ile eğiliyoruz.”

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Karaman; “İlke ve devrimlerinizin dün olduğu gibi bugün de yolumuza ışık tutmaya devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti’ni bugünlere taşıyan Cumhuriyet Halk Partimiz’e emek veren tüm partilerimize ve saygıdeğer halkımıza şükranlarımı sunuyor, partimizin 95. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi