Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı ilçesine milletvekili çıkarması yapmaya hazırlanıyor. CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç’ın kendilerine sunduğu rapor doğrultusunda ilçede büyük sorunlar tespit ettiklerini ve bunun içinde Adapazarı’na bir milletvekili ziyaret programı düzenlediklerini ifade eden CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, “Adapazarı adayımız İsmail Kılıç, bir süre önce bize ilçede devam eden ve çözülmeyen sorunlarla ilgili bir rapor sunmuştu. Biz de bu raporu inceleyerek Genel Merkezimiz ile paylaştık. Sorunların yerinde görülmesi, vatandaşlarımızın dertlerini anlatması ve Adapazarı’nı ne kadar önemsediğimizi vurgulamak için de Adapazarı ilçesinde geniş kapsamlı bir milletvekili ziyaret programı yapacağız. 11,12, 13 ve 14 Mart tarihlerinde Adapazarı’na 16 CHP milletvekili gelecek. Ayrıca CHP Genel Sekreterimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Parti Meclisi Üyelerimiz de Adapazarı’nda olacak” dedi.

12 MART’TA BASIN TOPLANTISI
11 Mart’ta CHP Genel Sekreter Vekili Muharrem Erkek ve PM Üyesi Gökhan Günaydın’ın Sakarya geleceğini ifade eden Isır, “12 Mart’ta ise Adapazarı’nda Genel Başkan Yardımcımız ve Grup Başkanvekilimiz ile birlikte 12 milletvekili Adapazarı halkı ile buluşacak. Toplam 14 milletvekilimiz ile önce bir basın toplantısı düzenleyecek ardından ise sahaya inerek vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. 12 Mart Salı günü saat 11.00’de Elegante Restoran’da düzenlenecek basın kahvaltımız da milletvekillerimiz basın mensuplarımız ile buluşacak. Adapazarı’nda sorunlar cidden çok büyük ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yine 13 Mart’ta CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener Adapazarı’nda olacak. 14 Mart’ta ise Genel Başkan Yardımcımız Yıldırım Kaya’yı Adapazarı’nda ağırlayacağız” diye konuştu.

KILIÇ’A TAM DESTEK
Isır son olarak şunları kaydetti: “CHP olarak Sakarya’da aday çıkardığımız her ilçede iddialıyız. Adapazarı ilçemizde düzenleyeceğimiz bu milletvekili programı ile halkın vekillerini halkla buluşturacak, sorunları yerinde görüp CHP Adapazarı Adayımız İsmail Kılıç’a desteklerimizi göstereceğiz.”

CHP’NİN 4 GÜNLÜK PROGRAMI
11 MART:
Muharrem Erkek- CHP Genel Sekreter VK.
Gökhan Günaydın- CHP PM Üyesi
12 MART
Gülizar Biçer Karaca-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili
Engin Özkoç- CHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili
Fikret Şahin-Milletvekili
Nurhayat Atmaca- Milletvekili
Gamze Taşciğer- Milletvekili
Utku Çakır Özer- Milletvekili
Murat Emir- Milletvekili
Ali Haydar Hakverdi- Milletvekili
Abdurrahman Tutdere- Milletvekili
Ayhan Barut- Milletvekili
Tahsin Tarhan- Milletvekili
Burhanettin Bulut- Milletvekili
Osman Sümer- Milletvekili
13 MART
Abdüllatif Şener- Milletvekili
14 MART
Yıldırım Kaya- CHP Genel Başkan Yardımcısı
BASIN KAHVALTISI
Program: Halkın Vekilleri Adapazarı’nda
Tarih: 12 Mart Salı
Saat: 11.00
Yer: Elegante Restoran

Editör: Haber Merkezi