Erenler ilçesine bağlı Kamışlı, Çay kışla, Pir Ahmetler, Hacıoğlu, Büyük Esence, Küçük Esence, Hasanbey  Mahallesi ve Bekirpaşa mahallelerinde ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik Vatandaşlar ile buluşarak beraberinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Ak Parti İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve Muhtarlar ile buluşarak Sorunlarını dinleyip Sorularını cevaplandırdı.
Mısır üretiminin yoğun yapıldığı bu mahallelerde fiyatların daha dengeli olmasını arzu ettiklerini ifade eden vatandaşlar, arazilerinden daha yüksek gelir elde edilebilmesi için seracılık ve sebze üretimi ile rehberlere ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bakan Yardımcısı Çelik, herkesin yaptığı işte araştırma ve geliştirme, iyileştirme anlayışını dikkate alması gerektiğini söyledi.
Tarımda ve sanayide Türkiye’nin yüksek katma değerli ürün üretmeye çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Bakan Yardımcısı Çelik, tarıma dayalı sanayinin de üzerinde önemle durulması gereken yatırım alanlarının biri olduğunu ve adeta tarımsal üretiminin sigortası olduğunu vurguladı.
Referandumun sürecine de değinin Çelik, “Ülkenin gelişmesine büyümesine ilerlemesine kalkınmasına evet demek istikrara evet demektir. Anayasamızda yapacağımız düzenleme, parlamentonun milletimizin hakemliğine başvurmasıdır. Milletimizin verdiği karar kabulümüzdür. Sevdamız, milletimize, ülkemize hizmettir” dedi.

Editör: Haber Merkezi