Seçim çalışmalarına Yazlık Köprübaşı Mahallesinde devam eden Millet İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Köprübaşı Mahallesi’nde bir sitede gerçekleştirdiği ev toplantısında, site sakinlerine belediye başkanı olduğunda nasıl bir yönetim göstereceklerini anlattı.

YOLLAR SU İÇİNDE KALDIRIMLAR PARAMPARÇA
Yollardan, kaldırımlardan ve altyapı sıkıntısından şikâyet eden site sakinlerine içtenlikle cevap veren Zafer Kazan, “Biliyorum, hepinizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü ben de Serdivanda yaşıyorum, evim de, bürom da Serdivan’da. Her yağmur yağdığında yollar su içinde kalıyor insanlar evinden sokağına adım atamıyor. Yol değil sanki baraj! Çünkü altyapısı yok, umurlarında bile değil. Arsaları imara açmışlar üstelik bir de haksızlık yapmışlar, sonra insanlardan haksız şekilde aldıkları bu arsaları müteahhitlere satıp bırakmışlar. Müteahhit de inşaatı yapmış gitmiş, gerisi kimsenin umurunda olmamış. Birçok yerde kaldırımlar paramparça, yollar delik deşik. Bazı yolların kaldırımı hiç yok. Ayrımcılık yapılmış, kim oy verdi kim oy vermedi hesabı yapılmış. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır! Bu insanımıza saygısızlıktır. İşte ben bu zihniyetin karşısında, ayrımcılık yapmadan gerçek bir belediye yönetiminin nasıl yapılacağının örneğini göstermek için aday oldum. Sizlere söz veriyorum Zafer Kazan'ın Belediye Başkanı olduğu dönemde kimseye ayrımcılık yapılmayacak, kimse yola çıktığında çamura suya batmayacak. Serdivanlı vatandaşlarım pırıl pırıl kaldırımlarda yollarda yürüyecek ve adil bir yönetim görecek” dedi.

SERDİVAN'LI GENCİMİZ ESNAFIMIZ KAZANACAK
Konuşmasında gençlerin işe esnafın ise desteğe ihtiyacı olduğuna değinen Zafer Kazan, “Belediyemizin bir ihtiyacı mı var, Serdivanlı esnafımızdan alacağız, Serdivanlı gençlerimize yeni iş ve istihdam alanları açacağız. Evet ben Serdivancılık yapacağım çünkü ben Serdivan Belediye Başkanı olacağım, Serdivanlı vatandaşlarımın hayatını her anlamda kolaylaştırmak için çalışacağım.” sözleri ile her yönden Serdivan'ı ve Serdivan'lıları düşünen adaletli bir gelecek için "gelin bu kapıları birlikte açalım" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi