Sakarya’nın yetiştirdiği ender bürokratlardan Ekrem Yüce ÇAYKUR ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda ki başarılı çalışmalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterildi. Yüce’nin uzun yıllar üst düzey devlet görevlerinde bulunması şehrin kronik sorunlarına daha başkan seçilmeden çözüm üretmesini sağladı.

TREN GARA GELDİ
AK Parti’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce adaylığı açıklandıktan sonra ‘O tren gara gelecek’ çıkışı yaptı. Yüce iddialı çıkışını “Alttan ya da üstten. Orasını ben bilemem ancak şehirle özdeşleşen Ada Ekspresi gara gelecek” diyerek sürdürdü. Yıllardır gara gelmesi için mücadelesi yapılan Ada Ekspresi, Ekrem Yüce’nin bürokrasi deki ağırlığı nedeniyle seferlere başladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin Ankara bağlantıları nedeniyle hızlanan bürokrasi şehirde ki beklentinin gerçekleşmesine neden oldu.

KATLI KAVŞAK TAMAMLANDI
Ekrem Yüce 15 aydır çileye dönüşen TOPÇA Katlı Kavşağı için devreye girdi. Hükümetin yatırımları durduğu dönemde harekete geçen Yüce bölge esnafını ve sürücüleri bıktıran çalışmanın hızlanmasını sağladı. TOPÇA Kavşağı çıkartılan ödeneğin ardından yoğun bir mesai ile tamamlandı. 29 Mart’ta araç trafiğine açılacağı duyurulan katlı kavşak şehrin kuzey ile bağlantısında ki trafik yoğunluğunu azaltacak. Sakarya’ya hizmet için kolları sıvayan Ekrem Yüce’nin belediye başkanı seçilmeden bürokrasi de ki ağırlığını kullanarak çözüme kavuşturduğu iki önemli proje gelecek için umut verdi.

DEV YATIRIMLAR GELECEK
Cumhur İttifakı’nın AK Partili başkan adayı Ekrem Yüce’nin kamuoyu ile paylaştığı projeleri hayata geçirmek için kaynak sıkıntısı yaşamayacağı konuşuluyor. Gerek belediye gerekse Ankara’dan aktaracağı kaynaklarla şehrin dört yanına hizmet götürmesi beklenen Ekrem Yüce’nin yıllardır aşılamayan Ankara Bürokrasisini bireysel becerileriyle aşacağına 7’den 70’e herkes inanmaya başladı.

Editör: Haber Merkezi