MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, dün başlayan Barış Pınarı Harekatı'nın, güney sınırlarında oluşturulmaya çalışılan terör devletçiğinin yok edilmesi açısından hayati bir öneme sahip olduğunu söyledi.

"TÜRKİYE'NİN HEDEFİ TERÖR ÖRGÜTLERİDİR"
Harekatın bugüne kadar girişilen terör operasyonlarının en kapsamlısı olduğunun altını çizen Bülbül, şunları kaydetti: "MHP, meselenin ciddiyetinin farkındadır. Harekatta görev alan Mehmetçiğimizin sonuna kadar yanındayız. Bunun yanında ordumuzun yanındaki siyasi iradenin, yani Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin samimiyet ve kararlılıkla yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Çünkü hiçbir ordu, hiçbir askeri güç, arkasında siyasi kararlılık olmadan başarıya ulaşamaz. Türkiye haklılığı tartışmasız uluslararası normlara uygun bir harekat gerçekleştirmektedir."

[[f:YeniSakarya54/videos/385492362390524]]

"Türkiye bir savaşta değildir. Türkiye'nin hedefi terör örgütleridir. Hiç kimse Türkiye'yi mazlum ve sivil bölge insanı ile karşı karşıya getirmeye çalışmasın. Türkiye kardeşlik hukukunun ne olduğunu gayet iyi bilmektedir. Uluslararası kamuoyunda terör örgütü yandaşları tarafından yayılmaya çalışılan kötü niyetli bilgileri büyük bir dikkatle takip etmekteyiz. İnşallah Türkiye'nin girişmiş olduğu bu harekat başarıyla sonuçlanacaktır, bölgemize ve dünyaya önemli bir katkı sağlayacaktır. " dedi.

Editör: Haber Merkezi