Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) heyeti, Sakarya'nın ilçelerinde "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı" düzenledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu'nun katıldığı toplantılarda muhtarlar ve STK temsilcilerine hitap edildi.

Adapazarı'ndaki toplantıda MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül'ün yaptığı bir konuşma ise dikkatlerden kaçmadı.

OY ORANIMIZIN DÜŞMESİ BİZİ KORKUTMAZ
Bülbül, 'Bu işte biz zararlı çıksak da ülkemiz galip gelecekse bizim oy oranımızın düşmesi bizi korkutmaz. Hiç umurumda dahi olmaz.' ifadelerini kullandı.

İHALE VURGUSU YAPILDI
Bülbül konuşmanın devamında 'İkbal ve istiklal mücadelesinde şahsımıza ait hiçbir beklentimiz yok! Genel Başkanımız bu tavrı koydu. Ve bunun ispatı da bu dönemdir. Daha ne ile ispat edeceğiz. Her türlü iktidar imkanı varken ne ihalesinde ne şusunda ne makamında ne mevkiinde hiç birinde yokuz.' dedi.

NE YAPTIĞIMIZI NİYE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ
Bülbül, ''Genel Başkanımızın koyduğu bir şiar var. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben. Diyoruz ki bu işte biz zararlı çıksak da ülkemiz galip gelecekse bizim oy oranımızın düşmesi bizi korkutmaz. Hiç umurumda dahi olmaz. Milletvekili olsak ne olur olmasak ne olur? Problem değil. Türkiye ayağı kalksın. Türkiye terör örgütlerinin canına ot tıkasın. MHP'nin varlığı bunun içindir zaten. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. İkbal ve istiklal mücadelesinde şahsımıza ait hiçbir beklentimiz yok! Genel Başkanımız bu tavrı koydu. Ve bunun ispatı da bu dönemdir. Daha ne ile ispat edeceğiz. Her türlü iktidar imkanı varken ne ihalesinde ne şusunda ne makamında ne mevkiinde hiç birinde yokuz. Farklısını söylemek isteyen varsa karşımıza çıksın o babayiğit. Yok öyle bir şey! Ama biz enayi de değiliz onu da hatırlatmak isterim. Biz her türlü gelişmeyi takip eden büyük bir tarih şuuruna sahip köklü bir siyasi hareketiz. Ne yaptığımızı da biliyoruz. Niye yaptığımızı da biliyoruz. Bunun tek amacı Türk milletinin geleceğidir. İçimizden çürükler çıkabilir Allah onların sayısını azaltsın. İçimizden de onları bizden muhafaza etsin.'' 

Editör: Haber Merkezi