PAZAR ESNAFI İLE SOHBET
Pazar esnafı ile sohbet eden Başkan Alemdar, Serdivan da 6 semt pazarında pazar esnafının yanı sıra üreticilerin de ürünlerinin satışını gerçekleştirebildiklerini belirterek, “Serdivanımızda 25 bin m2 açık, 3 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 28 bin m2 alanda vatandaşlarımıza Pazar esnafımız hizmet veriyor. 418 aktif pazar tezgahının kurulduğu semt pazarlarımızda ayrıca üreticilerimize ait 85 tezgah da hemşehrilerimize hizmet veriyor” dedi.

“BU SAMİMİYET BİZİ MOTİVE EDİYOR”
Misafir oldukları tüm pazarlarda esnafların yanı sıra alışverişe gelen vatandaşların da kendilerini muhabbetle ve samimiyetle karşıladıklarını dile getiren Alemdar; “Bu samimiyet ve teveccüh bizi daha da motive ediyor. İnşallah bundan sonra da milletimizin teveccühü ile yeni projelerimizi ve yatırımlarımızı Serdivanımıza kazandırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar ilçemizde yaptığımız her projeyi, birlikte yönetim anlayışıyla hayata geçirdik. Esnafından öğrencisine, işçisinden ev hanımına tüm vatandaşlarımızla istişare ederek yatırımlarımızı Serdivanımıza kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MİLLETİMİZ FERASET SAHİBİDİR
Alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Alemdar, “Vatandaşımızın sağduyusuna, ferasetine bizim güvenimiz tamdır. Bu seçimde de bunun örneğini bir kez daha hep birlikte göreceğiz. Vatandaşlarımızla her zaman birlikteyiz ve iç içeyiz. Onlarla bir araya geliyor, hasbihal ediyoruz. Onların talepleri, önerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yine onlarla birlikte planlamalarımızı yapıyoruz. 31 Mart günü feraset sahibi milletimiz, suni krizlerle ülkemize diz çöktürebileceklerini zanneden zihniyettekilere bir kez daha hak ettikleri cevabı verecektir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi