CUMHUR’A TAM DESTEK
Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, 31 Mart seçimleri öncesinde tüm Ferizlilere seslendi. Seçim dönemi boyunca Ferizli’yi karış karıl dolaştıklarını ifade eden Gündoğdu, “Ferizli ilçemizde sıkılmadık el, dinlenmedik gönül bırakmadan karış karış gezerek hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Gönül Belediyeciliğini anlatıp hizmete devam etmek için destek istedik. Cumhur İttifakı için vatandaşlarımızın dualarını aldık, sevgilerini gördük. Allah tüm hemşerilerimizden razı olsun. 31 Mart’ta Ferizli’nin de Cumhur İttifakına tam destek vereceğinden şüphemiz yok” dedi.

HALKIN BAŞKANI HALKIN MECLİS
Gündoğdu şöyle devam etti: “Bizler Ferizli’de Gönül Belediyeciliğinin neferleri olarak halkın karşına çıktık. Her zaman ifade ettiğim gibi, benim ve meclis adayı arkadaşlarımın en büyük projesi vatandaşların gönüllerine girmek olacak. Belediye olarak halkımızı kucaklamak, özlediğiniz belediyecilik standardını sizlere hatırlatmak ve halkımızın isteği doğrultusunda projeler üretmek bizlere nasip olacak inşallah. Biz halkımızdan gayri siyaset yapmayacağız. Biz halkımıza rağmen bir hizmet prensibi benimsemeyeceğiz. Bizim tek yönümüz halkımızdır. Ferizli’de Gönül Belediyeciliği ile halkın belediyesi, halkın meclisi, halkın başkanı olacağız. Pırıl pırıl bir meclis listesi ile Halkın Meclisini oluşturduk. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren 7 gün 24 saat Ferizlimizin hizmetinde olacağız.”

YENİ BİR DÖNEM
Gündoğdu şöyle devam etti: “Gelin hep birlikte Ferizli’de yeni bir dönem başlatalım. Gelin birlikte ilçemizi yönetip, sorunları birlikte çözelim. Gönüller inşa edelim, gönül köprüleri kuralım. 31 Mart’ta bizlere destek vererek bu başlangıcı hep birlikte yapalım. Ben inanıyorum ki Ferizli’nin fedakar ve güçlü insanları bugüne kadar olduğu gibi bugünde bu kutlu davanın arkasındadır. Siz değerli Ferizlili hemşerilerimizin hayır duaları ile siyaset değil hizmet üretecek bu kadroların göreve gelmesini Cenabı Allah bizlere nasip edecektir. Pırıl pırıl meclis listemizle, bizler hizmete talibiz. Gelin hep birlikte 31 Mart’ta sandıkları patlatalım. Cumhur ittifakına en güçlü desteği Ferizlimizden verip ilçemizde yeni bir dönemi birlikte başlatalım” dedi.

35 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI
Ferizli’de 35 bin kişiye istihdam sağlamak istediklerini de kaydeden Gündoğdu son olarak ise şunları söyledi: “Ferizlimizin geleceği parlak. Organize Sanayi Bölgemiz bitince 3. OSB’ye kavuşmuş olacağız. Karasu’da BMC’nin savunma sanayi üssü açılacak. OSB’de genişleyecek. 35 bin kişiye iş istihdamı açılacak. Bu durum ilçemizin genişlemesine ve esnaflarımızın yeni iş alanları açılmasını sağlayacak. Hep birlikte bu gelişmeyi planlayacağız. Çok daha güzel bir Ferizli’yi hep birlikte oluşturacağız. Borçla iş yapan bir Ferizli değil, kendi kendine yeten bir Ferizli olacağız. Ferizli’nin geleceği parlak. Gün birlik olma, kardeş olma günüdür.”

Editör: Haber Merkezi