Ülkü Ocaklarının yeni dijital eğitim platformuyla ilgili bilgi veren Sofuoğlu, “BilgiOcakta, başta Türk gençliği olmak üzere milletimizin tüm fertlerinin kullanımına tamamen ücretsiz olarak sunulmuş̧ bir eğitim programıdır. BilgiOcakta; öğretirken eğlendiren, eğlendirirken düşündüren, düşündürdükçe geliştiren içerikleriyle Türk gençliğinin kişisel ve akademik gelişimine katkıda bulunmayı hedefler. Okul çağındaki gençlerimizin derslerine yardımcı, her yaştan bireylerin aradığını bulabileceği, bilgi yarışmasından, test çözümlerine, sıra dışı bilgilerden, tarihte bugün neler olduğuna dair her türlü̈ bilginin kaynağı BilgiOcakta da mevcuttur” ifadesini kullandı.

Sofuoğlu, çevrimiçi eğitim modülünde; lise ve üniversiteye hazırlık, KPSS ve ALES testlerinin de yer aldığını belirterek şöyle devam etti: Bilgi Ocakta dijital eğitim platformunda çocuklarımız için hazırladığımız eğlendirirken eğiten oyunlar, çocuklarımızın pedagojik gelişimlerine katkıda bulunacaktır. Dört işlem becerisinin geliştirilmesini hedefleyen matematik etkinlikleri, çocuklar için boyama, ülkemiz ve dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 salgını ve salgından korunma yolları ile ilgili bilgileri eğlendirirken öğreten Süper Zeka oyunu ile çocuklarımız, boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirecektir.

Eğlendirirken bilgilendiren, her alanda Türk gençliğine fayda sağlayan uygulamaya siz de www.bilgiocakta.com adresinden ücretsiz olarak kayıt olabilir, siz de bu geniş kapsamlı hizmetten faydalanabilirsiniz. Sakaryalı hemşehrilerimizi ve Türk gençliğini www.bilgiocakta.com adresine kayıt olmaya davet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi