''SAHA SAKATLIKLARA YOL AÇABİLİR''
Kulüp başkanı İsmail Karabıyık’tan hem takım hem de tesisler hakkında bilgi alan Uçak: ''Amatör sporlar bizler için çok önemlidir hem çocuklarımızı hem gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak dinç ve sağlıklı olmalarını sağlar. Bu nedenle öncelikle böylesine zorlu bir dönemde, bu şartlar altında elini taşın altına koyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu sene 1. Amatör ligde mücadele edecek olan Beşköprüspor, gördüğümüz kadarıyla kötü şartlar altında lige hazırlanıyor. Nizami olmayan ve sporcular için sakatlıklara yol açabilecek olan bir sahada idman yapıyorlar'' dedi.

''VERİLEN SÖZLERİN ÜSTÜNDEN 30 AY GEÇTİ''
Uçak ''Beşköprü mahallemiz 15.000’e yakın nüfusuyla ilçemizin en büyük mahallelerinden bir tanesi. Burada birçok mahallemizde olmayan bir tesisimiz var fakat yapılan tesis kesinlikle spor yapmaya müsait değil. Hem mevcutta çok büyük maliyetler gerektirmeden geliştirilmeye müsait bir yapı ve etrafında genişlemeye yeterli alan mevcut. Öğrendiğimiz kadarıyla da 31 Mart seçimi öncesi bu tesisimizin geliştirileceği hem Beşköprü’müze hem de Serdivan’ımıza yakışacak tüm vatandaşlarımızın çeşitli etkinliklerde sosyalleşebileceği bir hal alacağı sözü verilmiş. 31 Mart Mahalli seçimlerinin üzerinden tam 30 ay geçmesine rağmen bu tesise bir tane bile çivi çakılmamış'' diye belirtti.

''SÖZ VERİYORUZ''
Uçak: ''Belediyecilik sadece park, bahçe, asfalt dökmek değil ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyalleşeceği, spor yapabileceği alanlarda oluşturmaktır. Biz şunu biliyoruz ki; 2020 pandemi yılı bütçesinde bile Sosyal ve Kültürel faaliyetlere 1.805.326,38 TL harcayabilen Serdivan belediyemizin bu ve bunun gibi tesisleri yapılabilecek gücü vardır. Ben bir kez daha ilçemizi yönetenlere vermiş oldukları sözü hatırlatıp tutmalarını istiyorum. Ama tutmuyorlarsa da biz İYİ Parti önümüzdeki seçimde Serdivan belediyesinin yönetimini devraldığımızda hem Beşköprü mahallemizdeki tesisi hem de diğer mahallelerimizde benzeri tesisleri inşa ederek ilçemizdeki spor faaliyetlerini sosyal faaliyetleri en üst düzeye çekeceğimize söz veriyoruz'' diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi