Eski İlçe Başkanı Mikail Yılmaz, “Bugüne kadar yürütmüş olduğum ilçe başkanlığı görevini bugün devretme günüdür. Elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde ilçe başkanlığı görevini bugüne kadar yürüttüm. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan ekibime il başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Bu bir ayrılık değil, yeni bir başlangıçtır. İnşallah bundan sonra hizmetlerimize il yönetim kurulunda devam edeceğiz. Serdivan ilçe başkan adayımız Ahmet Bilgili başkanımıza ve ekibine şimdiden başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. Buradan belirtmek isterim ki her zaman destekçileri yardımcıları olamaya hazırım. Rabbim bizleri bu kutlu yolda muzaffer kılsın yar ve yardımcımız olsun” dedi.
İlçe Başkanı Seçilen Ahmet Bilgili Bana bu görevi layık gören başta il başkanım olmak üzere her keze teşekkürlerimi sunarım benden önce bu görevi yürüten İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine de yapış oldukları çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunarım inşallah bugün itibari ile durmadan çalışacağı bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışarak, Serdivan ilçemizde partimizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
BBP İl Başkanı Cemal Can, “Serdivan ilçemizin olağan kongresi hayırlara vesile olsun bizler göreve geldiğimiz günden bugüne dek durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ettik. Görüyorum ki çalışmalarımız karşılık görmeye başladı. Eskiden bizler insanları göreve davet ederdik, geldiğimiz noktada bizden görev isteniyor yolumu hak, İlayı Kelimetullah Rabbim bizleri bu kutlu davada emin ve muzaffer kılsın. Görevi devreden Mikail kardeşime ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum rabbim sizlerden razı olsun yeni ilçe başkanımız Ahmet Bilgili ve ekibine de görevleri hayırlı uğurlu olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi. Eski ilçe başkanı Mikail Yılmaz’a il başkan yardımcılığı görevine atama belgesini teslim etti.

Editör: Haber Merkezi