ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
AK Parti 7. Sıra Milletvekili adayı Lütfü Bayraktar seçim çalışmaları kapsamında geldiği Erenler ilçesinde İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte Çarşamba pazarını ziyaret etti. Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları selamlayan Bayraktar AK Parti Erenler İlçe Teşkilatının kurduğu standı ziyaret ederek partililerle bir süre sohbet etti.

DURMAK YOK TAM GAZ YOLA DEVAM
Sakarya’da 7-0’ı hedeflediklerini belirten Bayraktar, “Bunun için üzerimize düşeni yapıyoruz teşkilatlarımız ile birlikte gitmedik yer, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmıyoruz bizler üzerimize düşen yerine getiriyoruz takdir Allah’tan durmak yok tam gaz yola devam vakit büyük Türkiye için dünya liderine destek için 7-0 yapma vaktidir” dedi.

“6-1 YETMEZ HEDEFİMİZ 7-0”
Erenler olarak tüm güçleri ile 24 Haziran seçimlerine odaklandıklarını belirten İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ise “AK Parti olarak Allah’ın izniyle Milletvekili sayımızın 6-1 olacağına yönelik hiçbir şüphemiz yok ancak bu bize yetmez biz 7 Milletvekili adayımızın hepsini Ankara’ya Milletvekili olarak gönderme arzusundayız. Her seçimde Türkiye ortalamasının çok üstünde AK Parti’ye oy vermiş Sakarya ve Sakarya ortalamasının çok üstünde oy vermiş bir Erenler olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz gitmedik yer sıkmadık el bırakmıyoruz” dedi.

24 HAZİRAN TÜM DÜNYA MAZLUMLARI İÇİN DÖNÜM NOKTASI
İlçe programlarında Bayraktara eşlik eden Erenler Belediye Başkan Yardımcı Muhammet Kıratlı, “24 Haziran seçimleri ülkemizin ve milletimizin bekası için son derece önemli bir dönüm noktasıdır. 24 Haziran aslında sadece ülkemiz ve milletimiz için değil tüm İslam coğrafyası için, tüm dünya mazlumları için Kudüs için dönüm noktasıdır. Baktığınızda Somali’den Gazze’ye tüm İslam âlemi İslam’ın son kalesi Türkiye’nin düşmemesi için dualar etmektedirler. Bizlerde üzerimize düşenin çok daha fazlasını yaparak gece gündüz demeden çalışarak Sakarya’da alacağımız 7-0’lık bir sonuç ile mazlumların umudu olmaya devam etmek bu dönüm noktasına katkıda bulunmak için mücadelelerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

YABANCI ÖĞRENCİLERDEN TAM DESTEK
Ziyarette Bayraktar ve ilçe yönetimi bol bol fotoğraf çektiren Sakarya Üniversitesinde öğrenim gören yabancı öğrenciler de seçim süreci ile ilgili olarak“ Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tam destek” dediler. Bayraktar ve ilçe yönetimi öğrenciler ile hasbihalde bulunarak sohbet ettiler.

Editör: Haber Merkezi