Serdivan mahallelerindeki yerel sorunlara gündeme gelerek dikkat çeken Ahmet Uçak, ''Keşke gerçekler bu kadar trajikomik olmasa...'' diyerek eleştirilerini sıraladı. Uçak: ''Günümüzde internet artık elektrik, su gibi zaruri bir ihtiyaç olmuştur. Pandemi döneminde gençlerimiz eğitimlerini internet aracılığı ile almakta bilgiye erişimi internetle sağlamaktadır'' ifadesiyle internet alt yapısının önemine vurgu yaptı.

''NE ZAMAN HAREKETE GEÇECEKLER''
İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak: ''150binlere ulaşan nüfusun %65’inin 40 yaş altı olduğu ilçemizde internete olan ihtiyacı anlatmamıza gerek olduğunu düşünmüyoruz. Çeyrek asırdır şehri yönetenlerin şehrin altyapı problemlerini çözmek için bir asır geçmesini mi bekliyorlar? '' diye sorarak yetkililerin ne zaman harekete geçeceği konusunda ki vatandaşın merakını da dile getirmiş oldu.

SIRALAMADA 103.
Eleştirilerine devam eden Ahmet Uçak:''2021 yılında Geniş Bant İnternet sıralamasında 103. Olmuş, Tacikistan, Kuzey Moldava gibi ülkelerin bile gerisinde kalmıştır. Gençlerimiz artık mobil internet kullanım aşımları yüzünden astronomik telefon faturası ödemek istemiyor! Vatandaşlarımız ay kraterlerini anımsatan yollarda arabalarını kullanmak, en ufak bir yağmurda bile kaldırımda yürüyen vatandaşlarımız duşlarını sokakta almak istemiyor'' diyerek tepkisini dile getirdi.

SAĞLIK VE SIHHAT
Uçak: ''Bizler İYİ Parti olarak dün olduğu gibi bugünde vatandaşımızın sesi olacağız vatandaşlarımızın ve şehrimizin sorunlarını biliyoruz çözümü konusunda her zaman fikirler üretmeye ve etkili muhalefet yapmaya devam edeceğiz. İYİ Parti yönetiminde bu sorunların hepsi ortadan kalkacak. Serdivan hak ettiği değere ulaşacaktır'' cümleleri ile açıklamasını sonlandıran Ahmet Uçak pandemi şartlarındaki Serdivan halkına sağlık ve sıhhat diledi.

Editör: Haber Merkezi