''ÇALIŞMALAR NE ZAMAN BİTECEK''
İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, Yazlık mevkiinde 3 aydır süren alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların dertlerini dinledi. Uçak: ''30.000 hemşerimizin yaşadığı Yazlık mevkiinde vatandaşlarımızın her gün kullanmak zorunda oldukları cadde üzerinde yapılmakta olan çalışmaların ne zaman biteceğine dair kimsenin bilgi vermemesi ve vatandaşlarımızın ve esnafımızın pandemi döneminde morallerini daha da bozmaktadır.'' dedi.

----


''RÜZGARLI HAVADA TOZ, YAĞMURLU HAVADA ÇAMUR''
İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, gelen talepler doğrultunda Yazlık mevkiine inceleme yapmaya geldiklerini belirtti. Uçak: ''Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Süleyman Binek caddemize geldik. Burada ekmeğini kazanmakta olan esnafımız yapılan çalışmaların en kısa sürede bitmesini istiyor. 3 aydır süren altyapı çalışmaları nedeniyle oluşan sıkıntılar  yağmurlu havalarında başlamasıyla birlikte had safhaya erişmiş durumda. Bu yolu araçlarıyla geçmek zorunda olan vatandaşlarımızın araçlarının aldığı darbe ve zararlardan dolayı dertlenirken, yaya olarak bu yolu kullanmak zorunda kalan vatandaşımız rüzgarlı havada yoldaki toz ve yağmurlu havada ise çamurdan müzdaripler.'' diye belirtti. 

----


''ÇAĞRIDA BULUNDU''
Uçak: ''Bu yolu her gün defalarca geçmek zorunda olan dolmuşçu esnafımız ise araçlarında meydana gelen zararlardan, yıllardır tam anlamıyla tamamlanmayan güzergâhlardan dertliler. Pandemi şartlarında yolcularına en iyi hizmeti vermek için çaba gösteren dolmuşçu esnafımız bu dönemde yalnız bırakılmasının yanı sıra bozuk olan yollarda kendilerini de zorlamaktadır. İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı olarak, basınımız aracılığı ile Serdivan Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesine vatandaşımızın sesi olarak, burada oluşan problemlerin bir an önce tamamlanıp çözüme kavuşması yönünde çağrıda bulunuyorum.''diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi