Broşür dağıtımına Tever’in yanı sıra Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Kızılcık ve İl Yöneticileri de katıldı.

Yaşanan oyunlarına karşı yansımalarının sahada çok güzel olduğunu ifade eden İl Başkanı Tever, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi tüm prangalarından kurtaracak, milletimizin refahını, ülkemizin kalkınmasını, yatırım ve istihdamı önceleyen yeni ekonomik düzenlemeleri içeren 300 bin Türkiye Ekonomi Modeli kitapçığını dün itibarıyla tüm kademelerimizle birlikte hane hane, sokak sokak, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Sahada bir kez daha gördük ki hemşerilerimizin oynanan tüm bu oyunlar karşısındaki duruşu, olaylara bakış açısı çok açık ve net" dedi.

Başkan Tever, vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, "Milletimiz, bizim kâğıda dökerek anlatmaya çalıştığımız tüm bu bilgilerin ve açıklamaların farkında. Dokunduğumuz her el, girdiğimiz her hane veya esnafımız, konuştuğumuz her vatandaşımız bize ‘Durmak yok, yola devam!’ diyor. ‘Cumhurbaşkanımızın yükü çok, omzundaki bu yükü alın ve liderimizi rahatlatın’ diyor. Ben bu teveccüh ve ilgi için tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi