Taraklı Belediye personeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden sonra görevi yeni seçilecek başkana devredecek olan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman onuruna Kardeşler Şehr-i Ziyaf Et Restoran’da veda yemeği düzenledi. Helalleşen Başkan Özkaraman ve belediye çalışanları, 15 yıllık çalışma hayatında yaşadıkları önemli olayları da paylaştı.
Başkan Özkaraman; “Eğer bir arkadaşımı istemeyerek üzmüş veya kırmışsam bana hakkını helal etsin. Ben de tüm arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum. Çalışma hayatında ister istemez bazı olaylar yaşanabilir. Ne sizler ne de bizler bunu kasıtlı olarak yapmadık. 15 yıl boyunca ilçemize hizmet etmek için çaba gösterdik. Sizlerin de emekleri büyük. Bu bir bayrak yarışıdır. Göreve kim gelirse gelsin aynı heyecan ve çabayla çalışacağız. Bu veda yemeğinden dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.
Başkan Özkaraman’a meclis üyeleri ve belediye personeli tarafından plaket, çiçek ve hediyeler takdim edildi. Ayrıca Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da meclis üyelerine plaket takdim etti. Veda yemeği sonunda belediye personeli Başkan Tacettin Özkaraman’a sürpriz yaparak kısa süre önce 61 yaşına girmesi sebebiyle doğum günü kutladı.
Üzerinde Taraklı fotoğrafı olan doğum günü pastası, Başkan Tacettin Özkaraman ve belediye personeli tarafından birlikte kesildi.

Editör: Haber Merkezi