Esnafların yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özen, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Esnafların ve vatandaşların talep, istek, öneri ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Özen, kendisine iletilen konuların bir an önce çözüme kavuşması için gerekli talimatları ilgili birim müdürlerine anında iletiyor.

Halkımızla el ele, gönül gönüle hizmet üretmek
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, gerçekleşen ziyaretlerinde şu açıklamalarda bulundu “Vatandaşlarımızın fikir ve önerilerini hassasiyetle dinliyorum. Halkımızın takdirini ve hayır dualarını almak için çalışıyoruz. Halkımızla el ele, gönül gönüle hizmet üretmek için gayretle görevimizin başındayız. Halkımızın memnuniyeti bize güç vermekte, vatandaşımızın sorununu yerinde dinleyip görmek çözüm noktasında zamandan tasarruf etmemizi sağlamakta” şeklinde konuştu ve dünyayı etkisi altına alan korona virüsten birlik ve beraberlik içinde kısa sürede aşılacağına inandığını sözlerine ekledi ve şu şekilde devam etti.

Kimse bana bir şey olmaz düşüncesine kapılmamalı
“Dünyanın ve ülkemizin de içinde olduğu bu durumu bir olursak birlik olursak aşarız. Herkes maskesini takmalı, sosyal mesafe kuralına uymalı ve bu şekilde kendini sevdiklerini korumalı. Kimse bana bir şey olmaz düşüncesine kapılmamalı. Evet, yaz aylarında belki daha çok zorlanıyoruz fakat eski günleri daha kısa sürede tekrar aynı şekilde yaşamak istiyorsak biraz daha gayret. Korona virüs salgınına karşı belediye olarak çalışmalarımızı aksatmadık ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bununla birlikte maske kullanımına karşı herkesi bilgilendiriyoruz. Bu günde esnafımızı ziyaret ederek konu ile ilgili gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ettik. Duyarlı esnaflarımızın maskesiz kimseyi içeri almadığına şahit olduk” ifadelerini sözlerine ekledi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i iş yerlerinde misafir eden ilçe esnası başkan tarafından sık sık gerçekleşen bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi