İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Adapazarı Belediyesi Meclis toplantısında, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Hasan Karagüzel’in konuşması esnasında yaşanan gerginliğe ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dokumacı: “Adapazarı Belediye Meclisinde yaşanan olaylar ne yazık ki hepimizi üzmüştür. Şehrin merkezinin ve burada yaşayan hemşehrilerimizin nasıl daha iyi hizmetler alabileceğine ilişkin konuların tartışılması kararların alınması gereken mecliste, Ak Partili bir meclis üyesi tarafından, Genel Başkanımız Meral Akşener’e yöneltilen hadsiz ve densiz ithamları kınıyoruz. Yine aynı meclis üyesinin, İYİ Partili meclis üyelerimizin tepkisi üzerine “Siz niye üstünüze alınıyorsunuz” gibi beyanı da, her zaman söylediğimiz gibi Ak Partili yöneticilerin tepeden aşağı “milletin aklı ile alay etme” alışkanlığının yeni bir örneği olarak ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

“HERKES HADDİNİ BİLEREK KONUŞACAKTIR”

Dokumacı: “Her zaman şunu söylüyoruz. Artık bu şehirde İYİ Parti var. Artık kendin çal, kendin oyna, kendin söyle, kendin dinle, ne söylersen, alkış al dönemi bitmiştir. İYİ partili yöneticiler her platformda hadsizliğin ve haksızlığın karşına dikilecektir, dikilmiştir. Dolayısı ile herkes haddini bilecek ve haddini bilerek konuşacaktır. Konuştuktan sonra da tatlı su kurnazlığı yapıp, milletin aklı ile dalga geçmeyecektir. Milletimiz son yaşanan olaylar sonrası Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i bağrına basmış, kimi haklı, kimi haksız gördüğünü net bir şekilde ortaya koymuştur. Onun için o öyle bu böyle siyasetini artık bırakın. İYİ Parti olarak bizler, siyaseti vatandaşa nasıl daha iyi hizmet edilebilir yarışı olarak görüyoruz, onun için çalışıyoruz ve her daim milletin sesi olmak için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi