MHP Hendek İlçe Teşkilatı ve Hendek Ülkü Ocakları tarafından her yıl Merhum Alparslan Türkeş'in vefatının sene-i devriyesi 4 Nisan’da düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif tilaveti bu sene Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Rahmeti Rahmana kavuştuğu tarihte değil defnedilişinin sene-i devriyesi 8 Nisan günü Hendek Rasimpaşa camiinde yapılacak.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz tarafına Hendek Müftülüğünden gerekli izinler alınarak 8 Nisan 2021 Perşembe günü Akşam namazına müteakiben Sosyal mesafenin rahat uygulanabilmesi ve cemaat kapasitesi daha geniş olan Rasim Paşa Camiinde okunacak Kur’anı Kerim, Mevlid-i Şerif ve dualarla Merhum Alparslan Türkeş anılacak.
Namlı ve Yaz “Seccadeni al, Maskeni tak, sosyal mesafeye uy, sevdiklerini ve sevenlerini üzme “ sloganıyla organize edilen anma programına tüm halkımız davetlidir” denildi.

Merhum Alparslan Türkeş'in dualarla ruhunun şad edileceği uçmağa varışının 24. Sene-i devriyesi anma programı Hendek Ülkü Ocakları Facebook sayfasından https://www.facebook.com/Hendekulku  canlı yayınlanacaktır.

Editör: Haber Merkezi