Programda İl Başkanı Yunus Tever, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, ilçe belediye başkanları, İlçe Belediye Başkan aday adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.

35 BİN 666 ÜYE
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, “58. Danışma Meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçim sürecine girdik. Teşkilat olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. 35 bin 666 üyemiz var. Bugüne kadar 513 üye yaptık. 122 mahalle toplantısı gerçekleştirdik. Sandık kurullarımızı oluşturduk. ‘Seçim sandıkta kazanılır’ düşüncesiyle sandık yönetim kurulu toplantılarına çok önem veriyoruz. Halka tepeden bakan değil, halka hizmetkar olan bir partinin mensuplarıyız. Önümüzdeki seçimin önemini çok iyi biliyoruz. Teşkilatımızın tüm mensuplarıyla gece gündüz çalışarak seçimlerden en iyi şekilde ayrılacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

HER GÜZELLİK GÜZEL İŞLERİN HABERCİSİDİR
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’i tebrik ederek sözlerine başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Yiğit, genç bir kardeşimiz sevgisini, muhabbetini ve bilgisini hem Sakarya hem de ülkesi için kullanacak. Rabbim çalışmalarını kolaylaştırsın” dedi. Yüce sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Güzel olan her şey sonsuzluktan bir haberdir. Yapılan her güzellik sonsuzluktaki güzel işlerin habercisidir. Mevlam güzel işlerimizde yardımcımız olsun” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI HEP SÜRDÜRECEĞİZ
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Başarının ve iyiliğin sırrı sürekli olmasıdır. Zamana göre değil. Yapacağımız çalışmaların başarılı olması için sürekli olması gerekir. Bu önemli bir kıstastır. Biz hep çalışacağız, sürekli şehrimiz için gayret göstereceğiz. Bir 4T formülünden bahsetmemiz gerekir. Başarıyı bu formül ile yakalayabiliriz. İlk olarak tahayyül etmeliyiz. Ardından talep etmek gelir. Daha sonra ise tatbik etmeliyiz. Son olarak da takibini yapmalıyız. Bu şekilde olursa başarı yakalanacaktır. Biz; aslan gibi bu millete hizmet etmenin derdindeyiz. Her işimizde niteliği hep ön planda tutarak gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm gönüldaşlarımızı sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi