BİNLERCE KİŞİYE İSTİHDAM
Serdivan’ın hizmet sektöründe öncü olması için kafe ve restoran sahipleriyle birlikte hareket ettiklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivan’ı turizm, sağlık, spor, eğitim, kültür, sanat ve ticaret noktasında ön plana çıkarma gayesiyle 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla istişare ederek yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bugün hizmet sektöründe bir marka haline gelen ilçemizdeki 300’den fazla kafe ve restoranımızla; 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlarken, Serdivanımıza misafir olan vatandaşlarımızın da kaliteli hizmet almaları için üzerimize düşen sorumluğun bilinciyle hareket ettik.” dedi.

KALICI VE SÜREKLİ HİZMET İÇİN
İşletme sahiplerinden gelen soruları da yanıtlayan Alemdar, yatırım yapan tüm işletmecilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Sizler vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek için yatırım yapıyorsunuz, biz de bu hizmetin kalıcı ve sürekli olması noktasında planlamalar yaparak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Serdivan’daki birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, bu ahengi daha renkli hale getirmek için tüm gayretimizle çalışmaya, yeni projelerimizle sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

BACASIZ SANAYİ
Sosyal hayatın nabzının; Serdivan’daki kafe ve restoranlarda attığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Serdivan’da 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayan hizmet sektörünü bacasız sanayi olarak görmek gerektiğini vurgulayarak, “Bir çok yerde ifade ettim ama burada da tekrar söylemek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bana dedi ki; ‘Serdivan ne kadar güzel bir ilçe olmuş’. Bu aslında gelmiş olduğu nokta itibariyle Serdivan’ı özetleyen bir cümle.” ifadelerini kullandı.

ŞEHİRCİLİK NOKTASINDA ÖRNEK
Ticari gelişimin yanı sıra şehircilik noktasında da Serdivan’ın örnek bir kent olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bağlar Caddesi’ne 5 yıl önce gelen birisi şu anda tekrar aynı yere gelmiş olsa oranın Serdivan olduğunu anlayamaz. Serdivan o kadar hızlı bir şekilde gelişti.” şeklinde konuştu.

ADA TRENİ
Ada Treni ile ilgili sürece de değinen Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Bizim temel bir ilkemiz var. Milletimizin rotası, bizim de rotamız. Attığımız her adımı bu ilkemize göre atıyoruz. Trenin Adapazarı Garı’na gelmesi milletimizin talebi doğrultusunda oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza gittik. Sayın Cumhurbaşkanımız da dedi ki; Milletimizin isteği doğrultusunda hızlı bir şekilde adımlarınızı atın. Ve treni Adapazarı’na getirdik. Şimdi televizyonda bu seçim yatırımı olsa gerek, siz seçimden sonra galiba treni Mithatpaşa’ya alacaksınız diye bir soru geldi. Biz asla göz boyamadık, milletimizin isteğini yerine getirdik. Milletimiz ne zaman der ki; bu tren Mithatpaşa’ya kadar gelsin, biz de ancak o zaman bu durumu düşünebiliriz.” dedi.
Ziyarette AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Meclis Üyesi Adayları da yer aldı.

Editör: Haber Merkezi