Hendek halkının yanında olan MHP Hendek Belediye Başkan Aday  Adayı Turgut Babaoğlu esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZ SAMİMİYETLE DİNLİYOR”
Esnaflarla bir araya gelen Babaoğlu sıkıntı ve talepleri dinlemeyi de ihmal etmiyor. İlçenin her bölgesinde Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Hendek Belediye Başkan A. Adayı Turgut Babaoğlu “ Benim yoğun olarak esnaf hemşerilerimi ziyaretlerim kesinlikle onlara bahşettiğim bir durum değildir. Belediye başkanı olarak hizmet etmeğe talip olan bir kişinin zaten yapması gereken budur. Halkın içine karışmayan, halktan olmayan nasıl olurda halka hakkıyla hizmet üretebilir. Şehri imar etmek, kalkındırmak, en uygun şartlarla yaşanılır hale getirebilmenin ana koşulu bu değil midir? İnsanımız ekmeğin dahi fiyatını bilmeyen sadece vaatler üzerine kurulu siyasileri tanıdı ve bıktı. O sebepledir ki benim ziyaretlerimi dünya görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımız yadırgamadan, gönülden kabul buyuruyorlar. Uzun lafın kısası hemşehrilerimiz  yürekten konuşanı samimiyetle dinliyorlar."

TRAFİK SORUNU
Babaoğlu halktan en çok trafik ve altyapı ile ilgili sorunlar-çözüm yolları hakkında bilgi istediklerini belirterek " Bu artık ilçemizin en büyük sorunu haline dönüşmüş durumdadır. Vatandaş kadar halkımızda aracını park edebilmek için çarşıda üç beş tur atmak zorunda kalmaktadır. Bir yerel yönetici bu sıkıntıya ve soruna sessiz kalabilir mi? Bu sorunun çözümünü öncelikleri arasına nasıl almaz? Ayrıca Hendek'in geçici çözümlere değil kalıcı çözümlere ihtiyacı vardır." dedi.

Esnaflar ve Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri MHP Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Turgut Babaoğlu’na ziyaret ve sohbetinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi