DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Genel Başkan Ali Babacan’ın il kongresine katılma üzere 14 Kasım Cumartesi günü Sakarya’ya geleceğini duyurdu. 
İl Başkanı Erdoğan yazılı açıklamasında; “Bilindiği üzere 2 Temmuz 2020 tarihinde Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın tensipleriyle sakarya ili kurucu il başkanı olarak görevlendirildim. Ağustos ayı başında İl yönetimimizi oluşturduk. Daha sonra 10 ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayıp ilçe kongrelerimizi gerçekleştirerek il kongresi aşamasına geldik.14 Kasım Cumartesi günü saat 15:30’da gerçekleştireceğimiz 1. Olağan Sakarya İl Kongremizde, Türkiye’ye DEVA sloganıyla yola çıkan hareketimizin Sakarya’ya da DEVA olma iddia ve heyecanını, tüm hemşehrilerimizle birlikte paylaşacağız. 
İl Kongremize; Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan teşrif edeceklerdir. Ayrıca;  Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve partimizin diğer il ve ilçe başkanları, misafir siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri de katılım sağlayacaklardır. Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan, otoban çıkışındaki karşılamanın ardından Bosna Caddesi üzerindeki İl Hizmet Binamızı ziyaret ederek açılışını gerçekleştireceklerdir. Uzunçarşı ve Çark Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızın problemlerini, istek, şikayet ve temennilerini dinleyecek olan Genel Başkanımız, daha sonra kongre salonuna hareket edeceklerdir. Genel Başkanımız kongrede, Türkiye’nin ve Sakarya’nın her geçen gün daha da ağırlaşan gündemdeki sorunlarına dair çok önemli açıklamalarda bulunacaklardır.   
1. Olağan Sakarya İl Kongremize, Sakarya’ya DEVA olmak için başlattığımız bu kutlu yürüyüşe tüm hemşehrilerimizi davet etmekten büyük bir mutluluk ve kıvanç duyuyorum. “ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi