İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Eski Garajlar ve Çeşme Meydanı mevkiinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Dr. Arslan, daha sonra da Türk Kadınlar Birliği’ni ziyaret ederek, Başkan Tevhide Yağan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dr. Arslan, Kadın Meclisleri ile birlikte şehri yönetme sözü verdi.

İDDİALI PROJELER
Adapazarlıların karşısına çok iddialı projeler ile çıktıklarını anlatan Dr. Aydoğan Arslan, “Yerel seçimler farklıdır. İnsanlarımız artık hizmete, projelere bakmak istiyor. Çiftçisinden, esnafına kadar daha fazla destek istiyor. Sosyal Belediyecilik istiyor. Bizler Adapazarı’nda yaşayan tüm insanlarımıza hitap edecek, Adapazarı’nda yaşamaktan zevk alacakları ve Adapazarlı olmaktan gurur duyacakları projeler hazırladık. Adapazarı denilince Türkiye’de akıllara güzel bir şehir gelecek. Mesela Adapazarı’nı ıhlamur kokan bir şehir haline getireceğiz. Bunun gibi daha bir çok projelerimiz olacak. Projelerimiziz ile birlikte Adapazarı’nın çehresi değişecek. Adapazarı makus talihini kıracak” diye konuştu.

KORAY AYDIN KATILIYOR
Dr. Arslan, “Sayın Genel Başkan yardımcımız, fahri hemşehrimiz Koray Aydın’ın da katılacakları, Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapacağımız projelerimizi anlatacağımız toplantıya tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi