Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığına yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili aday adayı başvuruları devam ediyor. Son aday adayı yüksek mühendis Musa Aydınlı oldu. Musa Aydınlı, başvuru formunu Saadet Partisi Sakarya İl Karargah Başkanı Ali Ahmet Çelik’e teslim etti.
Musa Aydınlı yaptığı başvuru sonrası açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi olarak seçimlerden iyi bir netice alacakları temennisinde bulunan Aydınlı, seçimi kazanacaklarını vurguladı.
Aydınlı, “24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz genel seçimin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Saadet Partisi Sakarya milletvekilliği aday adayı olmaktan son derece heyecan ve mutluluk içerisindeyim. Saadet Partisi olarak bu seçimlerde iktidarı aziz milletimiz ile el ele verip alacağız. Kamplaşmadan uzak birleştirici, bütünleştirici siyaset anlayışını ülkemizde tekrardan iktidara taşıyacağız."

MUSA AYDINLI KİMDİR?
Musa Aydınlı 1983 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sakarya’da tamamladı. 2008 yılında Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Çalışma hayatına özel sektörde başladı. Halen özel sektörde yönetici olarak çalışmaya devam etmektedir. Kentsel dönüşüm konusu üzerine yüksek lisansını 2013 yılında İstanbul Sabahattin Zaim üniversitesinde tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olup çeşitli STK’larda (AGD, TEKDER) gönüllü çalışmalara devam etmektedir. Orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Editör: Haber Merkezi