İL VE İLÇE YÖNETİMİ ERENLERDE
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Atabek il ve ilçe yönetimi ile birlikte Erenlerdeki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Erenler’ de SATSO, SESOB ve Kızılay Erenler Şubesini ziyaret eden Atabek’e ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Yardımcısı Enver Tok, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve İlçe Kadın Kolları Belgin Demirağ eşlik etti.

“İSTİKRARLI VE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE”
Ziyarette bulunduğu SATSO, SESOB ve Erenler Kızılay’ında yönetim kurulu ile bir araya gelen Çiğdem Atabek kuruluşların çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  STK’ların AK Parti nezdinde büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Atabek seçim sürecinde daha istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için destek beklediklerini dile getirdi.

“STK’LARIN BU SÜREÇTE ÖNEMLİ ROLÜ VAR
Seçim kampanyası kapsamında yapılan ziyaretlere eşlik eden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise “  24 Haziran’da toplumun her kesimi ülkemize sahip çıkmalıdır. Türkiye’nin geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek vermeliyiz. Sivil toplum kuruluşlarının da bu süreçte önemli rolü var. İnşallah hep birlikte bu süreci alnımızın akıyla zaferle taçlandıracağız” dedi

“HALKIMIZIN MUAZZAM DESTEĞİ İLE MUZAFFER OLACAĞIZ”
Seçim çalışmalarına çalınmadık kapı bırakmayacağız hedefi ile yola çıkan Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ise “ 24 Haziran’da güçlü Türkiye, güçlü demokrasi ve güçlü bir meclis için vakit Türkiye vakti. Allah’ın izni ve halkımızın muazzam desteği ile muzaffer olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi