TATLİ DİL
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ülkenin en büyük probleminin kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyaset olduğunu söyleyen Kılıç, “Biz bu tuzağa düşmeyecek ve tatlı dille süreci götüreceğiz. Üslubumuzu kesinlikle bozmayacağız. Vatandaşlarımıza projelerimizi anlatacağız” dedi.

İHMAL EDİLDİ
Adapazarı’nın yıllardır ihmal edildiğini savunan Kılıç, “Özellikle depremden sonra şehir merkezi cazibesini yitirdi. Adapazarı’na eski itibarını tekrar kazandıracağız. Uzunçarşı, Orhan Camii ve Atatürk Parkı çevresi bu şehrin kalbidir. Bu bölgeye ve tarihi adaya özel önem vereceğiz. Yenikent’i fuar ve organizasyon merkezi yapacak, bu bölgeye ulaşımı raylı sistemle sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

TARIM BİRLİĞİ
Esnafın ve çiftçinin yanında olacaklarını kaydeden İsmail Kılıç, şöyle devam etti: “Tarım birliğini sağlayacağız. İnsanlarımızı üretime teşvik edeceğiz. Ülkenin ekonomik krizden çıkışı ancak üretmekle mümkündür. Çocuklarımıza robotik kodlama ve inovasyon eğitimi vereceğiz. Sokak hayvanları için de doğal yaşam alanı oluşturacağız. Sanatsal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğiz.”

İYİ BİR EKİP
“Kalkınma yerelden başlar” diyen CHP Adayı İsmail Kılıç, sözlerini şöyle noktaladı: “Çok iyi bir ekip oluşturduk. Halkın meclisini kurduk. Meclis üyeliği aday listemiz her kesime hitap eden insanların bir araya geldiği bir liste. Hesap veren, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla şehrimizi yöneteceğiz. Halkımızın desteğini bekliyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Artık değişim kaçınılmazdı”

Editör: Haber Merkezi