TARIMA DESTEK
İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Köprübaşı Mahallesi’nde bir araya geldiği vatandaşlara hitaben, belediyelerin tarıma destek olma görevleri olduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar Sakarya’da bu yapılmamış. Yapılmadığı için de hemşehrilerimiz, belediyelerin desteği olur mu diye soruyor. Türkiye’de bunu güzel şekilde yapan belediyeler var. Biz de göreve geldiğimizde, bu güzel örneklerden bile daha iyi desteklerde bulunacağız” diye konuştu.

TOHUM, GÜBRE DESTEĞİ 
Çiftçilerin girdi maliyetlerini düşürmek için tohum, gübre destekleri vereceklerini anlatan Dr. Arslan, “Mahallelerimizde, köylerimizde tarım birlikleri oluşturacağız. Modern depoları, halka ve tüccarlara satış yapabilecekleri modern mekanlar oluşturacağız. Biz tarımda, köyde istihdamı teşvik edeceğiz. Elimizden gelen tüm destekleri sağlayacağız” dedi.

HAYVAN PAZARI
Dr. Aydoğan Arslan, hayvan pazarını da ziyaret etti. Arslan, “Vatandaşlarımız haklı olarak artık patlama noktasına gelmiş. Yem fiyatları çok pahalı, süt fiyatı ile yem fiyatı arasındaki oran hiç bu kadar kötü olamamıştı diyorlar. Biz Adapazarı Belediyesi olarak hayvancılık yapan vatandaşlarımıza yem desteği başta olmak üzere ihtiyaç duydukları her konuda desteğe hazırız.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi