SORUNLARI DİNLİYOR
İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dr. Arslan, gittiği her yerde Adapazarlılarla dertleşiyor, sorunlarını dinliyor. Vatandaşın özellikle ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu ifade eden Dr. Arslan, bugün sosyal desteğe ihtiyacı olan vatandaşların sayısının arttığını belirtti.

TEDAVİ YÖNTEMLERİ
Adapazarı’nın sorunlarının tespiti noktasında çok iyi teşhislerde bulunduklarına inandığını ifade eden Dr. Arslan, “Bizler hekimiz. Bir hastanın tedavisi için önce doğru teşhiste bulunmak önemlidir. Ekibimiz ile birlikte doğru teşhislerde bulunduğumuza inanıyorum. Adapazarı’nın hastalığının adını koyduktan sonra, tedavi yöntemlerini uygulamak da zor olmuyor. Adapazarı’nın yaralarına merhem olacağız” dedi.

SOSYAL DESTEKLER ARTACAK
Ekonomik sıkıntının şiddetini artırmasıyla birlikte, Adapazarı’nda sosyal desteğe ihtiyacı olan insanların sayısının arttığını ifade eden Dr. Arslan, “Tabiî ki gönül ister ki, kimse işsiz kalmasın. Herkes kendi ayaklarının üzerinde dursun. Ama desteğe ihtiyacı olan herkesin mutlaka yanında olacağız. Desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

ASGARİ ÜCRETLİYE DESTEK
Sabit gelirli vatandaşları da düşündüklerini ve özellikle asgari ücretli Adapazarlılar için de gider azaltıcı projeleri olduklarını ifade eden Dr. Arslan, “Mesela asgari ücretli ve 3 çocuğu da okula giden bir aile düşünün. Biz çocukların okullara giderken kullandıkları otobüslerden ücret almayacağız. Bunun gibi projelerimizle aile bütçelerine de katkıda bulunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

IHLAMURLAR ALTINDA
Adapazarı’nı unutulan Sosyal Belediyecilik ile yeniden tanıştıracaklarının da altını çizen Dr. Arslan, “Biz Adapazarı’nda kardeşliği, dostluğu yeniden canlandıracağız. Paylaşmayı hatırlatacağız. Eski unutulmaz komşulukları canlandıracağız. Adapazarı, sosyal doku anlamında da özüne dönecek. Ihlamur kokusu altında, kardeşlik coğrafyası inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi