TEK KADIN ADAY
Mart 2019’da yapılacak olan Yerel secimler öncesinde Sakarya Ferizli İlçesinde AK Partiden  Belediye Başkanlığı için tek kadın aday adayı olan Nursel Akşit, “Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan bir açıklama yaptı 84 yıl evvel seçme ve seçilme hakkı kadına verildi ve kutlandı. Kadınların partinin bir neferi olduğu, mutlaka İlçelerde, İllerde kadın aday seçileceğini söyledi. Bizde bundan mutluyuz. Tabiki bir İlçeye bir kadın eli değmeli.”

“ÇALIŞMALARIMIZ 12 YIL EVVEL BAŞLADI”
Akşit, “Bizim çalışmalarımız 12 yıl evvel başladı. Biz istiyoruz ki kadınlarımızın nasıl bu partimizin özdeşiyse, Belediye Başkanlığın dada  hizmetinde her çalışmasında var olmasını düşünüyoruz. 2006 yılında bu maratona başladığımızda hayallerimiz git gide çoğaldı ve bu günlere geldi. Bizi umutlandıran tabii Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler kadın olarak bu hizmetin içerisinde koşarken alkışlarla getirdiğimiz abilerimiz oldu bizlerde istiyoruz ki bu dönemde bizlere destek versinler. Bizlerle beraber olsunlar ve bize güvensinler. Ferizli’nin hem geçmişini hem de geleceğini koruyabilmek için kadın eli değsin istiyoruz.”

“EVİNİ GÜZELLEŞTİREN KADIN İLÇESİNİ DE GÜZELLEŞTİRİR”
“Kadın eli değeli evini güzelleştiren kadın İlçesini de daha da güzelleştirir. Belediye başkanı olmak tabiki hizmet anlayışıyla beraber hizmetkar olmak, biz hanım olmaya değil hanımlarla beraber bu işi yüklenmek, beylerimizle beraber bu işi yüklenmek istiyoruz. Ferizli için bir değişim olacağını düşünüyorum, inşallah Ferizli’ye bir kadın aday gelir  ve Ferizli’nin vizyonu ve misyonu  değişir diye düşünüyorum.”

Belediye Başkan Aday Adayı Nursel Akşit, İlçe esnafları gezerek seçim çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi