Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, Karasu Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever,  Karasu Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İshak Sarı, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞARILI OLACAĞIZ
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karasu’muzda da belediye meclis üyelerimizle beraber çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Karasu’da en yüksek oyu almak için elimizden gelen ne varsa ondan daha fazlasını vermeye çalışmalıyız.  Seçimlere 26 gün kaldı. Kadın kollarımız ev ziyaretleri, gençlik kollarımız ise gençlik buluşmaları yapıyorlar. Çalışmalarız son hızla devam ediyor. İnşallah 31 Mart’ta çalışmalarımızın sonucunu Cumhur İttifakı’nın başarısı ile alacağız” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZE SEVDALIYIZ
Başkan Adayı Ekrem Yüce ise, “31 Mart seçimleri bugüne kadar olan seçimlerden daha farklı bir seçimdir. 31 Mart beka için milli kararın, cumhur için istikrarın günüdür. Yeniden güçlü Türkiye’nin seçimidir. Binbir türlü engellemelerle, tehditlerle, oyunlarla AK yürüyüşümüzü bozmak istediler ama sizler ve başımızdaki gönül adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde hepsinin oyunlarını bozduk. Bizim içimizde milletimize sevda var, aşk var. Gönülden sevenler olarak AK sevdanın peşinde sen ben demeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi