AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, haftalık yönetim kurulu toplantısında “2023 seçimlerine hazır olduklarını belirterek; “İktidarımız döneminde ülkemizin dünya üzerinde etkisi gün geçtikçe artıyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

AK Parti Serdivan Yönetim Kurulu toplantısı, Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. Yönetim kurulu toplantısına Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, AK Parti Serdivan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

HEDEF 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerine hazır olduklarını söyleyen AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “AK Partimizin vizyon hedefini temsil eden 2023 seçimlerine tüm teşkilatlarımız ile birlikte uzun zamandır hazırlanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi taşımak istediği noktaya gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse savunma sanayii anlamında emin adımlarla ilerliyoruz. İktidarımız döneminde ülkemizin dünya üzerinde etkisi gün geçtikçe artıyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

HALKIMIZ BİZİ BİLİYOR, ANLIYOR
AK Parti’nin gönül belediyeciliği ile anlatmak istediklerinin günümüzde daha net biçimde anlaşıldığını ifade eden Erken, “Bizim davamız gönüllere girme davasıdır. Biz zaten yaptığımız hizmetlerle kendimizi ifade ediyoruz. Halkımız bizi biliyor, anlıyor. Ama hala anlatamadığımız bir kesim varsa bu seçim öncesi kapı kapı dolaşıp kendimizi anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, tüm teşkilat üyelerinin görevlerini heyecanla yerine getirdiklerini belirterek bu uyumun son derece önemli olduğunu söyledi.
AK Parti’nin Serdivan’da tıpkı bir aile gibi, vekiliyle, belediyesiyle ve teşkilatıyla birlikte hareket ettiğini, sahada vatandaşlarla beraber olduğunu belirten Başkan Alemdar, bu uyumun hızlıca hizmete dönüştüğünü ve Serdivan’ın bunun en güzel örneğini sergilediğini söyledi.
Aralık Mahallesine söz verdikleri gibi doğalgaz hattının ulaştığını da söyleyen Başkan Alemdar, Serdivan’ın merkezi ile kırsal alanları arasında fark gözetmeksizin çalıştıklarını ve verdikleri sözleri tek tek hayata geçirdiklerini ifade etti.

SÖZLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
AK Parti Belediyelerinin icraat belediyeleri olduğunu vurgulayan Başkan Alemdar, Serdivan’da her zaman vatandaşla, esnafla birlikte hareket ettiklerini dile getirerek hizmetlerin ortak akılla alınan kararların neticesinde hayata geçirildiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi