AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel’in evsahipliğinde Aşina Restoran’da düzenlenen yemek programına AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar ile yönetimleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“SAPANCA’DA SONUCA ULAŞTIK”
AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, yemekte yaptığı konuşmada, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “24 Haziran sonrası böyle güzel bir gecede, böyle güzel bir sonuçla bir araya geldiğimiz için siz kıymetli teşkilat mensubu üyelerimize ne kadar teşekkür etsek az. Bu başarı hepimizin. Yönetim Kurulu Üyelerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Belediye Başkanımızla, Meclis Üyelerimizle, Mahalle ve Sandık Kurullarımızla hamdolsun bir bütün olduk, çalıştık ve inanarak Sapanca’da sonuca ulaştık. Samimi olduk, Gönül kırmadık ve halkımızın teveccühünü şükürler olsun bizler kazandık. Başarı ve zafer çok şükür yine Davamızın, yani AK Partimizin olmuştur.

YEREL SEÇİM STARTI VERİLDİ
İşimiz, vaktimizden çok ve kaybedecek zamanımız hiç yok. Bizler yeni yönetim sistemi ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mensupları olarak Hizmet aşkı ile koşmayı, yorulmadan, gece-gündüz demeden çalışmayı şimdi daha da çok kendimize şiar edindik. Artık seçim süreci bitti ve yarından itibaren tüm kademelerimizle birlikte önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalara start vereceğiz. Kadirşinas hemşerilerimize en iyisini sunmaya her zaman gayret edeceğiz. Çünkü onlara teşekkür etmek boynumuzun borcu. Onlar için bir an bile durmayacağız ve Durmak Yok Yola devam diyor, Vakit Sakarya Vakti, Vakit Türkiye Vakti diyoruz” ifadesini kullandı.

“SAPANCA BAĞLILIĞI GÖSTERDİ”
Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer de, “Seçim sonucu ülkemize ve Sapancamız’a hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran’da Sapanca bir kez daha demokrasiye olan bağlılığını, ülkesine ve milletine olan ve bütün bunlarla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığını göstermiştir. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada AK Parti ailesi var ve bu aile önümüzdeki dönemde de Cumhurbaşkanımıza, partimize sahip çıkmaya devam edecek. Sapanca bundan sonra yoluna çok daha büyüyerek, güçlenerek, çok daha kalkınmış bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

“ANKARA’DA SİZLERİN SESİ OLACAĞIM”
Yemeğe katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, İlçe Başkanı Yunus Gümüşel’e, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e, ilçe teşkilatına ve ilçe halkına ayrı ayrı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ankara’da sizlerin sesi olacağım. Ülkemiz ve ilimiz adına yapacak çok işimiz var sizlerin desteği üzerimizde olduğu sürece bizler hizmet adına ne varsa yapmaya hazırız inşallah. Tekrar ilçe teşkilatı ve ilçe halkımıza partimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Bundan sonraki süreçte yine durmadan yorulmadan çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz “ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi