AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye AK Parti Genel Merkezinde ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Heyet akabinde TÜRK-İŞ Genel Merkezine giderek TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar’ı ziyaret ederek, Sakarya gündemini değerlendirdi.

UYUMLU ÇALIŞMALAR
Sakarya’dan gelen heyeti kabulüne ilişkin Yavuz, “İl Başkanımız Fevzi Kılıç başkanlığındaki İl teşkilatından gelen değerli yol arkadaşlarımıza, kıymetli başkanlarımıza MKYK ve MYK üyeliğine yeniden seçilmemiz nedeniyle gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum. Sakarya İl Başkanlığımız ile bugüne kadar uyumlu, istişareye dayalı ve çözüm odaklı bir çalışma modeliyle sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi yeni dönemde de inşallah devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

YÜKSEK MESULİYET BİLİNCİ
Teşkilat Başkanlığı ziyaretinde yeni döneme ilişkin görüşlerini paylaşan Kandemir, “Önceliği her zaman ülkemizin menfaatleri ve milletimizin talepleri olan bir siyasi hareketin mensupları olarak bizler, hangi görevlerde bulunuyor olursak olalım; sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirebilmek için durmak, yorulmak nedir bilmeden çalışanlarız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni dönemde de milletimize hizmetin partisi AK Partimiz’de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevimizi sürdüreceğiz. İçinde bulunduğumuz dönem, ülkemizi her alanda hak ettiği seviyeye taşıyacak büyük hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönem olacaktır. Bu nedenle her birimize, sorumlu olduğumuz alanlarda yüksek bir mesuliyet bilinciyle kararlılık içerisinde çok çalışmak düşmektedir” dedi.

BAŞARI DİLEĞİ
İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın riyasetindeki heyet Genel Merkezdeki son ziyaretini, Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye yaparak başarı dileklerini iletti, yeni dönemin ve önünüzdeki yerel seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

STK ZİYARETLERİ
İl Başkanı Kılıç’ın Ankara’daki son durağı TÜRK-İŞ Genel Merkezi oldu. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar’ı konfederasyon merkezinde ziyaret ederek Sakarya’nın gündemindeki konuları değerlendirdiğini söyleyen Kılıç: “Şehrimizi uzun yıllar Başkent’te temsil eden kıymetli başkanlarımız ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ortak gündemimiz her zaman ki gibi yine Sakarya. Sayın Başkanımızın tecrübeleri çalışmalarımızda bizlere ışık tutuyor. Misafirperverliği için kendilerine ve Türk-İş ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi