Geride bıraktığımız mübarek Ramazan ayında ihtiyaçlı aileler için çalışmalar yapan AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu ve yönetimi bayramda da çocuklar için sahadaydı. 
Torunoğlu, Eski Milletvekili Ali İnci ile birlikte merkez mahalleleri gezerek oradaki gençlerle bayramlaştı ve çocuklara çikolata dağıttı. 
Tam kapanma sürecinde bayramı evlerinde geçiren çocukları ve gençleri unutmayarak onların yanında oldular ve bayramın güzelliğini birlikte yaşadılar.  
Her çalışmasıyla gençlerin yanında olan Başkan Torunoğlu” Bir bayramı daha salgın sürecinde geçiriyoruz. Merkez mahallelerimizin parklarını gezerek tam kapanma nedeni ile uzun süredir ayrı kaldığımız gençler ve burada bulunan çocuklarla birlikte geçirdik. Gençlik kolları olarak şeker tadında bir Ramazan Bayramı olması için minik kardeşlerimize çikolata dağıttık onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu vesileyle evlerinde bulunan diğer genç kardeşlerimizin ve büyüklerimizin de bayramlarını tebrik ederim. Bizler ile birlikte gençlerle bir araya gelen Ali İnci vekilimize de çok teşekkür ederim. Daha güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle hayırlı bayramlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi