Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’ne katıldı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı olan Metin Kurtuluş kongrenin ardından görevi Erol Aydın’a devretti.

----


KONGRE HAYIRLI OLSUN
5. Olağan Kongrenin ardından görevi Erol Aydın’a devreden Metin Kurtuluş, “Görev süremiz boyunca yapmış olduğumuz hizmetlerde desteklerini esirgemeyen genel başkan yardımcımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatımızın yeni yönetimine başarılar diliyor, 5. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

----


EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE HİZMETE DEVAM
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Ülkemiz nice yarınlara nice aydınlıklara Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde adım adım ilerlemektedir. Bu yürüyüşte her türlü fedakârlığı gösteren, liderine ve ülkesine sahip çıkan milletimize karşı bizlerde sorumluluğumuzun ve yüksek ideallerimizin farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak bir işimiz bittiğinde bir başka işe koyulmaya devam edeceğiz. Esas olanın hizmet olduğunu, hizmetin bir nimet olduğunu unutmayarak Adapazarı'mız için el ele gönül gönüle çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Birlikteliğimizi, yol arkadaşlığımızı ve istikrarlı yürüyüşümüzü perçinlediğimiz bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

----


MİLLETE HİZMET DÜSTURU
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Allah’a hamdolsun 20 yıldır liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti çatısı altında bu necip millete hizmet ediyoruz. Biz hizmete talibiz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet biliriz. Çok badireler atlattık. İçimize yuva yapmış hainlerin üstesinden geldik. İktidar hırsıyla gözü dönen, bu uğurda her türlü çözüme başvurmayı mubah sayıp terör örgütleriyle işbirliği yapanların ipliğini pazara çıkardık. Ekonomik parametrelerle saldırdılar, krizler çıkarmak için uğraştılar olmadı. Askeri güçle tehdit ettiler, savunma sanayimizle geri çekildiler. Enerjiyle vurmak istediler hamdolsun Allah’a bereket kokan Karadeniz’den güzel bir haber geldi. İnşallah bizler hep birlikte milletimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

----


ADAPAZARI’NA 65 BİN TON ASFALT
Adapazarı’nda gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin detayları paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “40 kilometreye tekabül eden 65 bin 540 ton asfalt, 38 bin 898 metrekare kaldırım çalışması yaptık. Şehrimizin trafiğini rahatlatacak SGK Köprülü Kavşağı’nın yapımına başladık. Millet Bahçesi’ni hizmete açtık. Millet Bahçesi ve Yazlık Kavşağı arası duble yol çalışmalarının sonundayız. Unkapanı Meydanı için çalışmalara başlıyoruz. İmam Hatip okulunun temelini en kısa zamanda atıyoruz. Sebahattin Zaim Bulvarı ile Serdivan geçişinde köprü ve duble yol çalışmaları devam ediyor. Sakarya Karaman Engelsiz Millet Bahçesi’ni önümüzdeki günlerde hizmete açıyoruz. Tüm bunları il başkanımız, ilçe başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımızla istişare ederek yaptık. Hepimizin tek bir amacı var oda Sakarya’ya hizmettir.”

----


GÜÇLENEREK YOLA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, "Nice kongreleri hatırlıyorum. Her birinden bu teşkilat daha güçlü çıktı. İnşallah aynı güçle aynı heyecanla buradan da çok güçlü çıkıp yoluna devam edecektir. Millete hizmet sevdasını taşıyan davamızı inşallah daha da yüceltecektir.  Görevi devreden Metin Kurtuluş'u tebrik ediyorum. Emeğine yüreğine sağlık.  İnşallah bu meşakkatli yolda Adapazarı yine teşkilatçılığın lokomotifi olacak. Göreve yeni gelen Erol Aydın'ı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim" dedi.
KONGRELER BAYRAM GÜNLERİMİZDİR
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Kongreler bir siyasi partinin bayram günleridir. Yeni bir aşıyla tazelendiği günlerdir. AK Parti gibi bir davası bir derdi bir yürek sızısı olanlar için kongreler hep bir zarafetin güzelliğin zirveye çıktığı günlerdir. Bizim kongrelerimiz bir bayrak yarışıdır. AK Parti'de kongrelerin kazananı olur ama kaybedeni asla olmaz. Bugüne kadar bu davaya hizmet eden özverili çalışmalarda bulunan Metin Kurtuluş ve yönetimine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bayrağı devir alan Erol Aydın'a ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
DERDİMİZ MAKAMLAR DEĞİL DAVAMIZDIR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Metin Kurtuluş kendi isteğiyle bayrağını bir başka dava arkadaşına teslim ediyor. Bugün başka bir dava arkadaşımız nöbeti devir alıyor. Aslolan nöbeti nerede tuttuğumuz değildir. Aslolan nöbeti nasıl tuttuğumuzdur. İnşallah bizler nöbetimizi sonuna kadar makam bağlı olmaksızın güzel bir şekilde tamamlamanın gayreti içerisinde olacağız. Bizim hiçbirimiz makamlara bağlı olarak bu davanın içinde değiliz. Bizler makamlara değil davaya bağlı insanlarız. O makam olsa da olmasa da bu tekerlek tümsekte kalmasın diye uğraş verir, gece gündüz demeden çalışırız" dedi. 

Editör: Haber Merkezi