AK Parti Sakarya Aylık İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı İl Başkanlığında; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin katılımlarıyla gerçekleşti.
Dört oturumda gerçekleşen toplantıda; Geyve, Kocaali, Ferizli ve Kaynarca ilçelerindeki yerel çalışmalar hakkında belediye başkanları tarafından birer faaliyet sunumu yapılarak, ilçelerin gelecek projeksiyonu, projeleri ve sürdürülen çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

----


Toplantıyı değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever; belediyelerdeki faaliyetler, devam eden projeler ve ilçelerdeki yatırımları ele aldıklarını belirterek: “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz koordinasyon ve değerlendirme toplantısında bu ay ikinci kez belediyelerimizin faaliyet sunumları için bir araya geldik. Geyve, Kocaali, Ferizli ve Kaynarca ilçelerimizle ilçelerimizin çalışmaları, yatırımları ve devam eden projelerini değerlendirdik. Bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarında yakaladığımız uyum ve koordinasyon çalışmalarımıza ışık tutuyor. Şehrimize değer katacak, gelişimine ve büyümesine katkı sunacak çalışmalar için yerel yönetimlerimizle birlikte hareket ediyoruz.  Sakarya’mızın meselelerini iş birliği içerisinde değerlendirme fırsatı buluyoruz. İnşallah istişare kültürü ile yatırımlarımız artacak, hep birlikte şehrimizin gelişim ve değişimine daha fazla odaklanacağız. Durmak yok, daha çok çalışacak, daha çok gayret göstereceğiz. Rabbim; gayretimizi, azmimizi ve hizmetimizi artırarak devam ettirsin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi