Partiden yapılan açıklamaya göre, il binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, İl Teşkilat Başkanı Erkut Aşoğlu ile 16 ilçe başkanı katıldı.

Toplantıda, ilçe kongreleri sonrası çalışma takvimi, yol haritası, yeni üye çalışmaları ve yapılacak olan il kongresi konuları ele alındı.

----

Yunus Tever, yaptığı açıklamada, görevi devreden ilçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür etti.

Kongrelerin teşkilatta yenilenme ve tazelenme süreçleri olduğunu belirten Tever, "Pandemi tedbirlerini göz önünde bulundurarak maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına da uyarak büyük bir heyecan, coşku ve katılımla 16 ilçe kongremizi gerçekleştirdik. AK Parti'de eski yeni diye bir kavram söz konusu değildir sadece görev değişikliği vardır. Teşkilatımızda bir bayrak yarışı vardır." diye konuştu.

Tever, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla "Gönül Seferberliği" kapsamında 81 ilde üye çalışmaları yaptıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sakarya teşkilatları olarak 200 bin yeni üye yapmayı hedeflemiştik ve şu anda 162 bin üye sayısına ulaştık. Teşkilat çalışmalarımızı azimle, kararlılıkla ve gayretle sürdürmeye devam ediyoruz. İnşallah yeni katılan arkadaşlarımızın enerjisi ve heyecanıyla birlikte davamıza daha güçlü bir şekilde çalışmada bulunacağız. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin, çalışmalarımızda başarılar ihsan etsin."

Editör: Haber Merkezi