Dün akşam saat 19.00 sıralarında gerçekleştirilen toplantıya Sakarya büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever ve ilçe belediye başkanları katıldı.

VERİMLİ GEÇTİ
16 kişiden gerçekleşen toplantı hakkında açıklamada bulunan Vekil Ali İhsan Yavuz, "Saat 19.00'da başladığımız toplantıyı an itibarıyla noktalamış olduk. İl Başkanımız,  Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Milletimize hizmet yolunda birlik ve beraberlik içinde durmak yok çalışmaya devam inşallah" ifadelerini kullandı.

YILIN SON TOPLANTISI
Başkan Yunus Tever ise yılın son toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanlarımızla beş saati bulan verimli bir toplantıyı az evvel sonlandırdık. Yeni yılın, önümüzde yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımız güzel bir yıl olacağına inanıyoruz" dedi. Şevval GEÇİN

Editör: Haber Merkezi